Nieuws

14 september 2017

Nieuws

Hoe zeker is mijn pensioen?

In het UPO staat hoeveel pensioen je tot nu toe hebt opgebouwd. In het Pensioendashboard staat wat je kunt opbouwen als je bij Mars blijft werken. Hoe zeker is het eigenlijk dat je deze bedragen echt krijgt?
14 september 2017

Nieuws

Heb ik later genoeg inkomen?

In het nieuwe UPO staat hoeveel pensioen je op dit moment hebt opgebouwd. Je wilt natuurlijk ook weten hoeveel pensioen je later mag verwachten. En of dat genoeg is. Die antwoorden vind je in het Pensioendashboard.
14 september 2017

Nieuws

Het nieuwe UPO: korter en duidelijker

Het UPO is vergeleken met vorig jaar erg veranderd. Het nieuwe UPO is veel korter, duidelijker en overzichtelijker geworden. En er staan herkenbare iconen in.
11 augustus 2017

Nieuws

Verlenging termijn Ad van Gestel

Ad van Gestel zit sinds 2014 in het Verantwoordingsorgaan van Mars Pensioenfonds (als vertegenwoordiger van de gepensioneerden). Hij stelt zich nu beschikbaar voor nog een termijn van drie jaar.                              
3 mei 2017

Nieuws

Pensioendashboard en Mijnpensioenoverzicht.nl vaker ververst

Met het Pensioendashboard van MPF kun je je financiële situatie op de pensioendatum in kaart brengen. Zo zie je wat je op dit moment bij MPF aan pensioen of kapitaal hebt opgebouwd en wat je pensioen kan zijn op de pensioendatum. Daarmee kun je nu al bepalen of je inkomen voor later wel of niet voldoende is. En welke pensioenkeuzes je wilt maken. Jouw gegevens in het pensioendashboard worden voortaan vaker ververst.
3 mei 2017

Nieuws

Financiële situatie MPF in beweging

Pensioenfondsen in Nederland staan er weer wat beter voor, maar zijn nog lang niet uit de problemen. De beleggingsresultaten vielen uiteindelijk mee in 2016, maar we hebben te maken met een lage marktrente, waardoor dekkingsgraden nog aan de lage kant blijven. De financiële situatie van Mars Pensioenfonds (MPF) heeft zich ook verbeterd. Ik wil jullie graag meenemen in de actuele ontwikkelingen en de financiële gevolgen daarvan voor ons pensioenfonds.
3 mei 2017

Nieuws

Bouw je pensioen op tijdens je verlof?

Als je vakantiedagen opneemt, krijg je gewoon salaris. En je bouwt ook pensioen op. Ga je met onbetaald verlof, dan kan dit wél gevolgen hebben voor jouw pensioen. Bijvoorbeeld als je met ouderschapsverlof gaat of een sabbatical neemt.
10 april 2017

Nieuws

Seniorenclub bijgepraat over Mars Pensioenfonds

Op 5 april 2017 is de Seniorenclub weer bijgepraat over Mars Pensioenfonds.
9 februari 2017

Nieuws

Wim van de Laar langer in bestuur MPF

Wim van de Laar zit sinds 2003 in het bestuur van Mars Pensioenfonds. Hij heeft zich onlangs beschikbaar gesteld voor nog een termijn van 4 jaar.
19 januari 2017

Nieuws

AOW-leeftijd gaat met drie maanden omhoog

De AOW-leeftijd gaat in 2022 met drie maanden omhoog. Daarmee komt de AOW-leeftijd op 67 jaar en drie maanden. De regeling geldt voor iedereen die na 1954 geboren is.