Nieuws

Voor altijd vakantie? Bekijk jouw UPO 2023 en bereid je voor op jouw toekomstdromen

28 september 2023

De zomervakantie is voorbij en inmiddels zijn de meesten van ons weer aan het werk. Droom jij ook wel eens over hoe het zou zijn om voor altijd vakantie te hebben? Elke dag kunnen bepalen wat je zelf wilt doen?  Als je later met pensioen bent, dan heb je die vrijheid. Om daarvan te kunnen genieten is een goede voorbereiding heel belangrijk. 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Pensioen is niet zomaar een lange vakantie. Het is een nieuwe fase in je leven met veel vrijheid en mogelijkheden. Om daar optimaal van te kunnen genieten, is het belangrijk dat jouw pensioeninkomen goed geregeld is. Daar kun je niet vroeg genoeg bij stilstaan. Pensioen opbouwen is investeren in de toekomst: hoe eerder je start, hoe beter het resultaat.

Bekijk jouw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2023

Elk jaar ontvang je van ons jouw Uniform Pensioenoverzicht (UPO). In dit overzicht staat hoeveel pensioen jij bij Mars Pensioenfonds hebt opgebouwd. Dat is handig! Want zo heb je meer inzicht in je inkomen voor later. Je vindt jouw UPO in MijnMarsPensioen onder ‘Mijn documenten’.
 

Koppel op het strand

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Het is belangrijk dat je begrijpt wat er in je UPO staat. Zo weet je bijvoorbeeld of je later genoeg geld overhoudt, om de dingen te doen die je leuk vindt. Dus heb je vragen over je UPO of je pensioen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Ik heb een vraag