Nieuws

Het succes van de Talentpool

27 juni 2016

In december 2015 is de Talentpool opgericht. Het doel van de Talentpool is het klaarstomen van kandidaten voor diverse rollen binnen Mars Pensioenfonds. Inmiddels hebben we voldoende aanmeldingen ontvangen van de locatie Veghel. We zijn nog wel op zoek naar kandidaten voor de locatie Oud-Bijerland.

Ondanks dat we hopen nog aanmeldingen uit OBL te ontvangen, is het bestuur van Mars Pensioenfonds erg blij met de grote belangstelling. De Talentpool bestaat nu uit zes medewerkers. Binnenkort start hun opleiding. De zes medewerkers zijn:

  • Harold van Heesch: aspirant lid bestuur MPF
  • Paul van Bree: lid van het Verantwoordingsorgaan namens de medewerkers
  • Judith Vermeulen: aspirant lid van het Verantwoordingsorgaan
  • Arno Laurenssen: Talentpool, voorbereiding op mogelijk toekomstige rol binnen MPF
  • Hugo de Graauw: Talentpool, voorbereiding op mogelijk toekomstige rol binnen MPF
  • Marius Tielemans: Talentpool, voorbereiding op mogelijk toekomstige rol binnen MPF

Werk jij in OBL en heb je interesse voor de Talentpool? Meld je dan aan! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Saskia Tonnaer (saskia.tonnaer@effem.com / +31 413 383 093).

Bezwaar?

Voor de benoeming van Paul van Bree als lid van het Verantwoordingsorgaan is goedkeuring van de medewerkers nodig. Als je bezwaar hebt tegen de benoeming, dan kun je dit tot 25 juli 2016 indienen bij het bestuur van Mars Pensioenfonds.

Of stuur een e-mail ter attentie van het bestuur naar pensioenservice@marspensioen.nl

De voordracht wordt ingetrokken, als een meerderheid van de medewerkers bezwaar indient. Is er geen bezwaar, dan wordt Paul benoemd tot lid van het Verantwoordingsorgaan.