Nieuws

Bestuurslid namens de actieve deelnemers

12 april 2022

Harold van Heesch zit sinds 2018 in het Bestuur van Mars Pensioenfonds namens de actieve deelnemers. Hij stelt zich beschikbaar voor een nieuwe termijn van 4 jaar. Het Bestuur van Mars Pensioenfonds wil graag dat Harold voor nog eens 4 jaar als bestuurder aanblijft. 

Waarom Harold van Heesch?
Harold is in totaal ruim 29 jaar in dienst bij Mars Veghel. Vanaf 2011 is hij werkzaam op halffabricaat als proces area operator. Hij is lid van de Ondernemingsraad sinds 2014, Harold is daarnaast 4 jaar voorzitter van de arbeidsvoorwaarden commissie geweest en is sinds afgelopen jaar secretaris van deze commissie. Na 2 jaar aspirant bestuurslid en een succesvolle toetsing door DNB is Harold in 2018 toegetreden tot het bestuur van MPF en sinds 2019 voorzitter van de MSP deelnemersgroep.

Wie is Harold?
Harold van Heesch is 57 jaar, in 1985 in dienst gekomen en heeft, met een uitstapje van 7 jaar, intussen 29 dienstjaren. Harold is getrouwd en heeft 2 dochters en 3 kleinkinderen waarvan de oudste vorig jaar via Tempo Team ook bij Mars begonnen is. Zijn vrije tijd brengt hij vaak door op de racefiets of Mtb en met de kleinkinderen. Hij is altijd proces-operator geweest vanwege de liefde voor het vak proces techniek. In de zoektocht naar een extra uitdaging is Harold via de Ondernemingsraad terecht gekomen in de talentpool van MPF. En nu dan intussen 4 jaar lid van het bestuur.

Graag zou Harold nog 4 jaar doorgaan en zich inzetten voor een goed pensioen voor alle deelnemers.  Met de uitdagingen waar het bestuur voor staat met het nieuwe pensioenakkoord wil hij hier samen met een club zeer gemotiveerde mensen (Bestuur, pensioenbureau, Verantwoordingsorgaan en Raad van Toezicht) een succes van maken.

Bezwaar maken of ben je zelf geschikt? 
Heb je bezwaar tegen de mogelijke herbenoeming van Harold? Stuur dan vóór 10 mei een e-mail naar pensioenservice@marspensioen.nl waarin je uitlegt waarom je bezwaar hebt tegen deze benoeming. 

Wil je zelf solliciteren? Dat kan als je voldoet aan de eisen van het functieprofiel. Het functieprofiel vind je onderaan dit nieuwsbericht. Stuur dan vóór 10 mei jouw motivatie en CV naar pensioenservice@marspensioen.nl. Let op: Ook DNB bepaalt in hoeverre je geschikt bent. Bovendien moet je de support hebben van jouw lijnmanager voor je sollicitatie.
 

Harold