Nieuws

Welkom op het nieuwe marspensioen.nl

24 december 2021

We starten het nieuwe jaar met onze nieuwe pensioenuitvoerder, Blue Sky Group. Deze overgang naar een nieuwe uitvoerder verandert niets aan (de hoogte van) jouw pensioen. Wel zijn wij vanaf nu bereikbaar via een nieuw telefoonnummer en e-mailadres.

Je pensioen goed regelen hoef je niet alleen te doen! Vanaf 1 januari kun je rekenen op de begeleiding en hulp van onze nieuwe pensioencoaches bij het waarmaken van jouw pensioendroom. Onze pensioencoaches staan voor je klaar! Je kunt ze op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 bereiken via telefoonnummer 088 015 79 20 of pensioenservice@marspensioen.nl.

Eenvoudiger, overzichtelijker en makkelijker



We hebben een nieuwe vereenvoudigde en overzichtelijke website. Neem een kijkje of log direct in op MijnMarsPensioen. In je persoonlijke pensioenomgeving zie je niet alleen hoeveel pensioen je hebt opgebouwd bij Mars Pensioenfonds, maar vind je ook je persoonlijke (pensioen)gegevens en al je pensioenpost in één digitaal dossier. Je kunt er ook wijzigingen doorgeven zoals een nieuw e-mailadres of een verhuizing in het buitenland en documenten uploaden en met ons delen. Zo kun je snel en eenvoudig je praktische pensioenzaken regelen.

Belangrijk: leg je e-mailadres vast!



Wij communiceren voortaan alleen digitaal met je. Dit doen wij omdat het beter is voor het milieu én om kosten te besparen. Om geen informatie van het pensioenfonds te missen is het belangrijk dat je jouw e-mailadres vastlegt in Mijn gegevens in MijnMarsPensioen. Je ontvangt dan e-mailnotificaties wanneer er pensioenpost voor je klaar staat in Mijn documenten. Heb je toch liever papieren pensioenpost? Dan kun je dat aangeven bij ‘communicatievoorkeuren’ in Mijn gegevens in MijnMarsPensioen. Je ontvangt jouw post van Mars Pensioenfonds dan digitaal én in de brievenbus.