Nieuws

Pensioen3daagse van start: kom met ons in contact over je pensioen!

1 november 2022

Je pensioen later goed geregeld hebben…dat wil toch iedereen? 

Tijdens de Pensioen3Daagse vragen we extra aandacht voor je pensioen. Want ben je op weg naar een goed pensioen? Een gerust gevoel dat je weet wat je voor later hebt geregeld? Wij helpen je graag hiermee. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen? Met ons in contact komen!

Kom met ons in contact op de manier die het beste bij je past!

Samen met je collega’s leren hoe je je pensioen in kaart brengt, of liever 1-op-1 je pensioenkeuzes doorlopen? Of liever zelf aan de slag? Alles is mogelijk en we helpen jou hier graag bij! Kijk hieronder op welke manier je met ons in contact kunt komen. Dan kijken we samen of je later goed geregeld hebt. 

Persoonlijk gesprek met een pensioencoach

Praat je liever 1-op-1 met een pensioencoach? Bijvoorbeeld hoe je je pensioenuitkering straks kunt afstemmen op je persoonlijke situatie? Bel dan op werkdagen met onze afdeling Pensioenservice. Dan krijg je snel en op een moment dat je het uitkomt antwoorden op al jouw vragen over je pensioen.

Zelf aan de slag in MijnMarsPensioen

Liever zelf aan slag? Log dan in op MijnMarsPensioen. Via Mijn planner zie je direct hoe het ervoor staat met je pensioen. Kom je er niet uit? Bel ons en wij lopen samen met je door de mogelijkheden heen. 

Gemakkelijk op de hoogte blijven

Meerdere keren per jaar informatie ontvangen over je pensioen en je pensioenfonds in je mailbox? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief in MijnMarsPensioen. Je kunt jouw voorkeur doorgeven onder Mijn gegevens.