Nieuws

Over het bestuur

13 juli 2018

Er zijn wat benoemingen geweest binnen Mars Pensioenfonds (MPF). Hieronder lees je hierover meer.

  • Voorzitter William van Ettinger is per 1 juli 2018 herbenoemd als bestuurslid namens de werkgever en voorzitter van MPF.
  • De bestuurstermijn van het bestuurslid namens de pensioengerechtigden, Harry Faassen, liep per 1 juli af. Harry’s termijn als bestuurslid is verlengd met vier jaar.
  • Harold van Heesch is per 19 juni 2018 benoemd als bestuurslid namens de medewerkers. Hij vult hiermee de vacature in die was ontstaan na het vertrek van Jack van Lith. Harold was hiervoor al enige tijd als aspirant bestuurslid betrokken bij MPF.
  • Paul van Bree is per 19 juni 2018 benoemd tot aspirant bestuurslid. Daarmee komt zijn rol als lid van het Verantwoordingsorgaan namens de medewerkers tot een einde.
  • Judith Vermeulen is per 19 juni 2018 benoemd als lid van het Verantwoordingsorgaan namens de medewerkers. Judith vervangt Paul van Bree, die de overstap heeft gemaakt naar het bestuur van MPF als aspirant bestuurslid.

Interesse in een positie bij MPF?

Lees meer over het bestuur en haar vertegenwoordigers. We hebben regelmatig vacatures bij MPF. Interesse in een functie bij het pensioenfonds? Meld je dan aan voor onze Talentpool en ontdek of een rol binnen MPF bij jou past.