Nieuws

Gebruik jij al een nieuwe browser?

30 juli 2015

De website van Mars Pensioenfonds stopt vanaf 1 september 2015 met de ondersteuning van de sterk verouderde webbrowser Internet Explorer 8. Mocht je nog internetten met een sterk verouderde webbrowser, dan raden wij jou aan om jouw browser te updaten naar de nieuwste versie of een andere veilige webbrowser te installeren.

Hoe kom ik er achter of mijn webbrowser sterk verouderd is?

Als je een verouderde browser gebruikt, zie je bovenin de website een melding in de vorm van een gele balk.

Waarom updaten?

Als je gebruik maakt van een verouderde webbrowser, ben je vatbaarder voor spyware, virussen en andere bedreigingen. Beveiligingsupdates worden vaak niet meer aangeboden voor verouderde webbrowsers. Microsoft, de maker van de webbrowser Internet Explorer, stopt bovendien op 1 januari 2016 met de ondersteuning van Internet Explorer 8.



Daarnaast kan niet gegarandeerd worden dat alle functionaliteiten van de website in een verouderde webbrowser volledig functioneren. Tenslotte kun je met een recente webbrowser sneller en comfortabeler surfen op het web.

Kortom, als je volledig gebruik wilt blijven maken van de website van Mars Pensioenfonds en veilig wilt blijven internetten, update dan jouw webbrowser indien nodig.