Nieuws

Schuif jij aan bij het Verantwoordingsorgaan?

7 april 2015

Mars Pensioenfonds is voor het Verantwoordingsorgaan (Accountability Council) op zoek naar een nieuwe kandidaat namens de deelnemers. We zijn op zoek, omdat Willemien Boot uit dienst is getreden en niet meer in het Verantwoordingsorgaan (VO) zit.

Het VO van Mars Pensioenfonds bestaat uit 1 werkgeverslid, 1 deelnemerslid en 1 gepensioneerde:

  • Werkgeverslid: Ian Langer (voorzitter)
  • Gepensioneerd lid: Ad van Gestel
  • Deelnemerslid: vacature

Ben je geïnteresseerd? Dan nodigen we je van harte uit om je kandidaat te stellen. Formeel is de zittingsduur drie jaar. Maar omdat we de nodige deskundigheid van je vragen, is het een pré als je voor meerdere zittingstermijnen beschikbaar kunt zijn. Meer informatie over de functie.

Hoe werkt het?

Je kan jezelf kandidaat stellen door de volgende stukken aan Saskia Tonnaer van het pensioenfonds te sturen via Saskia.Tonnaer@effem.com:

  • een motivatie waarom je geschikt bent voor het Verantwoordingsorgaan;
  • 2 referenties waarmee wij contact op kunnen nemen en waarbij wij zowel  jouw betrouwbaarheid als deskundigheid voor deze functie kunnen toetsen; en
  • jouw CV.

De selectie vindt plaats door een selectiecommissie.

De geschikte kandidaten worden voorgedragen aan het bestuur voor verdere beoordeling. De uiteindelijke beslissing van het bestuur wordt aan jouw achterban voorgelegd met de vraag of zij bezwaar hebben tegen jouw benoeming.

Data

8 mei 2015

Deadline kandidaatstelling met volledige motivatie

20 mei 2015

Selectiegesprekken

18 juni 2015

Voordracht aan bestuur Mars Pensioenfonds

22 juni 2015

Voorleggen kandidaten aan achterban

21 juli 2015

Deadline bezwaarmogelijkheid tegen benoeming

30 september 2015

Benoeming door bestuur Mars Pensioenfonds

Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Ian Langer, Ad van Gestel of met Saskia Tonnaer (Directeur Pensioenfonds) via Saskia.tonnaer@effem.com.